Rukkirääk on leivavilja linnuke, seega igati sobiv kuulutama koduleiva võidukäiku, mis viimasel ajal on erilise hoo sisse saanud. See blogi avab akna tervisliku ja säilitusaineteta rukkileiva küpsetamise maailma igaühele, kes hoolib kodumaisest toidust ja ei pelga käsi jahuseks teha.

esmaspäev, 15. veebruar 2010

Kas rukkileib on ikka rukkileib?

Laekus selline küsimus, et kas rukkileib on ikka päris ehtne rukkileib, kui taigna sisse lisatakse peale rukkijahu ka muid jahusid või jahusegusid.
Mina olen seda meelt, et kui leiva põhikoostiseks jääb rukkijahu, siis on tegemist ikka rukkileivaga – muud jahud ja maitseained lihtsalt täiendavad leiva struktuuri ja maitset ega muuda selle põhiolemust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar